Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
NIEUWS
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Thuis

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

China HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD certificaten
China HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD certificaten
Goede kwaliteit en redelijke prijs. Wens uw beter en betere bedrijfzaken.

—— Micheal

De dienst van Nice zal aardige voltooiing, komt op kerels krijgen!

—— John

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Uiterlijk bedrijf Bedrijfsactiviteit bedrijfzaal Uiterlijk bedrijf Bedrijfvergadering technologieafdeling Bedrijfvierkant Autocolonne Autocolonne
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : CHINA JINGGONG
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : >30million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 20% - 30%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

de Nota van de Voorzitter 一、

 

In de golf van ondernemingsontwikkeling, Speciaal Automobiel Co. van Hangzhou, ervaart Ltd het hoog en de laagste punten van de markt en de vertoningen zijn collectieve cultuur van „Pragmatisch en Innovatie“. Van de speciale industrie van de voertuigenwijziging aan de slimme gespecialiseerde materiaalindustrie, is het een nieuwe manier van de ontwikkeling van de innovatieindustrie door wordt in werking gesteld door technologie, wordt gedreven door markt en wordt geduwd door cultuur opgestapt om het concurrentievermogen voor zijn duurzame en correcte ontwikkeling te versterken.

 

    Zich bevindt op een nieuw historisch stadium, Speciaal Automobiel Co. die van Hangzhou, Ltd, het concept „Mensen eerst aanhangen, bloeit de Technologie Bedrijf, Eerlijkheid en Win-win Samenwerking“, en de bedrijfsgeest van „de Ijver van de de Industriedeskundigheid terwijl de Voltooiing uit van Specialiteit“ zich dicht aan het Chinese beleid van energiebehoud en milieubescherming, inspanningen nemen om een goed merk tot stand te brengen en de uitstekende kwaliteit te tonen om bijdragen te leveren tot de bouw van de maatschappij van energiebehoud en milieubescherming zal houden.

    

Zich verheugt op de toekomst, zijn wij volledig van hartstochtelijk en vertrouwen. Zou Hangzhou Speciaal Automobiel Co., Ltd met mensen van alle sectoren willen samenwerken om meer welvaart te zijn.

teken: OLE_LINK8'> „de Ijver van de de Industriedeskundigheid terwijl de Voltooiing uit van Specialiteit“ zich dicht aan het Chinese beleid van energiebehoud en milieubescherming, inspanningen nemen om een goed merk tot stand te brengen en de uitstekende kwaliteit te tonen om bijdragen te leveren tot de bouw van de maatschappij van energiebehoud en milieubescherming zal houden.

 

   二、 Concept Speciaal Automobiel Co. van Hangzhou, Ltd 

 

 1、 Bedrijfsconcept: De mensen eerst, Technologie bloeien Bedrijf, Eerlijkheid en Win-win Samenwerking

 

 2、 Bedrijfsvisie: Om een industriële basis te bouwen van gespecialiseerde materiaal productie en een merkbedrijf met sterk concurrentievermogen te zijn

 

 3、 Bedrijfsopdracht:

Om materiaal verwerkende industrie nieuwe kracht te geven, bloei markteconomie;

Om veiligheid, betrouwbare, groene en milieubescherming gespecialiseerd materiaal te verstrekken.

 

4、 de Waarde van de Bedrijfskern: Concentreren zich op het werk om onmogelijkheden te maken mogelijkheden worden terwijl eerlijk het zijn aan mensen voor het beweegt zich slechts zelf die anderen kan bewegen. 

Zich concentreert op het werk die nauwgezet om elk doel, project en proces te behandelen om manieren voor succes niet verontschuldiging voor mislukkingen slechts te zoeken en onmogelijkheden te maken uiteindelijk mogelijkheden worden zijn.

 

5、 Bedrijfsgeest:

De Ijver van de de industriedeskundigheid terwijl voltooiing uit van specialiteit

De de industriedeskundigheid wordt de ijver-wil van hard het Werken en nooit met het Ophouden vereist en onophoudelijk strevend naar antwoorden uit vragen over de richting van de ondernemingsontwikkeling om problemen op te lossen en tot nieuwe voltooiing met buitengewone technieken te leiden

De voltooiing uit van specialiteit wordt de werkende geest van Nadruk en nooit wordt Tevredengesteld vereist voor elk ding, project en product. Goed om worden gepland en genoeg werk in elk detail perfect te doen worden.

 

三、 Bedrijfprofiel

 

    Aangezien een uitstekende groep in China, Speciaal Automobiel Co. van Hangzhou, Ltd één is is TOP500 van Chinese privé firma's (CHINA JINGGONG) een volledige die dochteronderneming door het Comité van Nationale de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Hangzhou Xiasha in 2003 wordt geïnvesteerd. Het is een groot bedrijf die gespecialiseerd materiaal vervaardigen, hoofdzakelijk implicerend het onderzoeken, het produceren en het verkopen van de voertuigen van de bruginspectie, gespecialiseerde voertuigen van druktank (met inbegrip van LNGdrukvat) en gemeenschappelijke druktank, slim Stereogarage en toepassingsmateriaal van geïntegreerde robot. Het bezit de invoer en de uitvoer ook gezag, en product net het huren.

 

    Met een geregistreerd kapitaal van 150 miljoen RMB en het behandelen van een gebied van meer dan 100 acres, heeft het meer dan 39 duizend vierkante meters moderne installatie, van het de de incubatie uitvoerige bouw en personeel van de bijna 10 vierkante meterstechnologie flat en meer dan 260 werknemers. Door de inspanningen van meer dan tien jaar, is het een beroemd verwerkende bedrijf in de gespecialiseerde materiaalindustrie geworden en een reeks eer zoals de Nationale high-tech onderneming, Zeer belangrijke Geadviseerde Onderneming in Zhejiang-Provincie, Gevorderd Bedrijf van Gespecialiseerd Materiaalveiligheidsbeheer, Beenonderneming van Nationale de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Hangzhou Xiasha, Hangzhou-Merkproduct en Huis van Eminent Personeel toegekend. Het bedrijf is een raadslid van de Vereniging van China van Automobiele Fabrikanten (CAAM).

 

    Onder de nieuwe situatie, Speciaal Automobiel Co. van Hangzhou, zal Ltd op R&D en kapitaalinvestering van de gespecialiseerde machinesindustrie met de ontwikkelingsstrategie van „het Industrialiseren geavanceerd technisch en het vooruitgaan van de domeinindustrieën“ de nadruk leggen en de werknemer die concept „Mensen en Personeel kiezen maakt eerst onderneming rijk“, strevend naar vooruit het stappen om een beroemd merk van de gespecialiseerde machinesindustrie in China en een industriële basis te bouwen om grotere waarde voor bedrijf zelf en de maatschappij tot stand te brengen. 

 

 

 

    

Contactgegevens
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Serena Liu

Tel.: +86-571-86875791

Fax: 86-571-86721817

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)