Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
NIEUWS
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
China HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD certificaten
China HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD certificaten
Goede kwaliteit en redelijke prijs. Wens uw beter en betere bedrijfzaken.

—— Micheal

De dienst van Nice zal aardige voltooiing, komt op kerels krijgen!

—— John

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Uiterlijk bedrijf Bedrijfsactiviteit bedrijfzaal Uiterlijk bedrijf Bedrijfvergadering technologieafdeling Bedrijfvierkant Autocolonne Autocolonne
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : CHINA JINGGONG
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : >30million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 20% - 30%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Het doel van de productdiensten: Ons de dienstdoel is de klantentevredenheid voortdurend te verbeteren, leverden wij elke inspanning om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Het onderzoek en ontwikkelt de tevredenheidsgoederen volgens de behoeften van de gebruiker, en legt het project van de klantentevredenheid ten uitvoer, is het de overlevingsstichting van ons bedrijf om de diensten van de klantentevredenheid te verlenen.

De dienstproces: Wij zullen klant van perfecte pre-sale, verkoop, de naverkoopdienst voorzien.

1. Pre-sale: Wij zullen in detail voor uw overleg antwoorden;

2. Verkoop: Toen u het product kocht, zullen wij de vereiste productinformatie verstrekken;

3. Naverkoop: Wij hebben de deskundigen om u te helpen wanneer u een probleem hebt. Ons bedrijf heeft opstelling een aantal taai hulpdienstteam, ervaren ingenieurs ter plaatse en de hogere technici, kwamen op de scène in de snelste tijd voor om het even welke problemen, onderhoud en vervanging aan. Als u kocht had het product problemen of ongebruikelijke omstandigheden, kunt u aan de persoon van de Gebiedsverkoop worden weerspiegeld of rechtstreeks aan onze hotline van de klantendienst klagen, kunt u ook aan ons per E-mail of fax schrijven. Wij zullen onmiddellijk worden behandeld, om u een bevredigend antwoord te geven. Ons personeel van de klantendienst kan ook aan de telefoon of de huis-aan-huisoplossing worden gegeven die op de daadwerkelijke behoefte baseerden.

De één meer dienst, de garantieperiode toe te schrijven aan ongepast u gebruikt, of het natuurlijke milieu dat door wordt veroorzaakt ons vrije reparatie te verstrekken, worden de de reparatiematerialen en toebehoren geladen slechts de kostprijs.

Contactgegevens
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Serena Liu

Tel.: +86-571-86875791

Fax: 86-571-86721817

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)